Wij vinden dat premium kleding en sneakers voor iedereen toegankelijk moet zijn

Ben jij het ook zat om andere mensen met dure sneakers of kleding te zien (welke super dope zijn) Terwijl jij ondertussen voor goedkope en beschikbare modellen moet gaan?

We herkennen je gevoel…

Met ons inkomen konden we nergens komen.. neem een voorbeeld aan de. Jordans 3 OG maat 10 die meer dan 5.000 euro kosten bij andere resellers. Neem een bijvoorbeeld aan een simpele Moncler jas die meer dan 1000 euro kost om alleen dragen.

(Ja, we zijn die sneaker/kleding verkopers die meestal meer verstand van de kleding  hebben dan jij zelf!)

Dat niemand verrast was dat ik in de fashion design ging was al duidelijk vanaf de middelbare school, na mijn stage bij nike en addidas succesvol te hebben afgerond was een start eigenlijk al gemaakt…

In de tijd daarna ben ik overgeplaatst naar ‘’low cost’’ landen zoals Vietnam en China waar grote merken hun producten uitbesteden. Ik merkte dat duizenden schoenen zoals de AJ1 X OffWhite Chicago achterbleven na een inspectie ronde.

En zo was een kleine rekensom gemaakt..

Na een kleine onderzoek kwam ik erachter dat deze fabrieken zoals Nike en Adidas 2 tot 5 keer meer produceren dan wij als consument zien. Zo blijven dus enorm veel modellen achter waarop jij en ik zit te wachten.

Kan je dit geloven…

Hoe gek het misschien ook klinkt grote merken release limited editions of gelimiteerde aantallen om de angst aan te jagen bij mensen zoals jou en mij die denken dat er maar een X aantal paar zijn.

Als je bijvoorbeeld de geschiedenis van de Supreme ‘’hype’’ bekijkt, weet ik zeker dat je snapt wat ik bedoel.

Fabrieken en lokale fabrieken weten niet wat te doen met all deze extra sneakers en kleding jij wel?

Als een fashion lover met een grote passie voor streetwear kon ik het niet geloven dat al deze prachtige modellen voor niks in het stof worden achtergelaten.

Om die reden ben ik dan ook gelijk in actie gekomen toen ik de kans had, Ik was er namelijk nog!  Hoe gek het ook klinkt ik had de ballen om deze fabrieken direct te benaderen of ze me niet wat schoenen en kleding die toch met stof bedekt waren konden verkopen via de achterdeur.

Ze namen na veel aarzeling en aandringen het aanbod aan, aangezien het overduidelijk is dat producten overpriced zijn terwijl er stock geproduceerd kan worden omdat ze weten wat de grote merken als marge maken. Ondertussen ging ik opzoek naar steeds meer samenwerkingen en boekte ik zelf vanuit me eigen centen bij.

De main drive was in mijn ogen:

‘’Wat gaan ze er toch mee doen?’’

Je raad het waarschijnlijk al dit is hoe MaxiKleding of Maxideplug is ontstaan . OA staat voor Ongeautoriseerd Authentiek en Plug staat voor ‘’aanbieder’’.

Snel doorgespoeld naar vandaag, we hebben inmiddels de grootste netwerk met fabrikanten die kleding produceren voor o.a. Adidas Nike, Supreme ect. weten te realiseren. We verkopen de meest exclusieve modellen denk aan Off White, Jeezy Boost Collectie en Jordans edities en zelfs designers als Balenciaga Gucci en vele andere. We verkopen ze voor een meer redelijke prijs omdat we dus in de mogelijkheid zijn om onze controle op elke stuk kleding uit te voeren. Zo zijn we zijn staat om alle kleding te leveren met hetzelfde materiaal als de retail items.

Het eind resultaat… Ongeautoriseerd Authentiek of terwijl OA. Wat het dichtst bij komt zonder je portemonnee te breken. Zodat jij deze limited en iconische straat fashion kan dragen!

Je kan ons volledig aanbod hier zien